Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Alegeti template-ul pentru amintirea dumneavoastra

Alegeti template-ul pentru amintirea dumneavoastra

Tehnologia este elementul care angreneaza si determina societatea sa tina pasul cu modernitatea actuala. Fotografia a inceput ca un hobby cu scopul de a colectiona toate momentele frumoase intr-o cutie fizica cu amintiri, nu doar mentala. Ulterior, acest domeniu a devenit o piata de munca in care oamenii pasionati si-au aratat inclinatia si talentul.

In prezent, aparatura a avansat atat de mult incat si un telefon mobil smart poate suprinde un peisaj superb, se poate spune ca tehnologia a depasit ideea de deprindere fotografica. A fost parcurs un drum lung de la inventarea clasicului Photo Booth.

In timp ce versiunea originala utilizeaza o camera foto si un ecran, Cabina Foto este o cabina digitala care functioneaza ca o oglinda mare si lunga, cu o camera ascunsa. Adaptarea unica are capacitatea de a comunica cu invitatii prin animatii care par ca si cum ar fi direct pe oglinda.

Conceput pentru un transport facil si sigur, creat cu o interfata prietenoasa, Oglinda Fun interactioneaza cu oaspetii printr-un afisaj cu ecran tactil, prin animatii colorate si cu ajutorul ghidului vocal distractiv.

Unele dintre caracteristicile incitante incluse in pachetul Oglinda Fun Cabina Foto sunt animatiile vizuale premium create in mod unic. Constant, echipa noastra cere feedback participantilor de la evenimentul unde „cel mai profesionist fotograf” face selfie-uri amuzante.

In plus, software-ul accepta animatii personalizate care pot fi proiectate individual si incluse in fiecare flux de lucru pentru a prezenta fotografii personalizate intr-un mod viu si plin de distractie.

Indiferent de eveniment sau pachetul ales, measjul, marimea, culoarea, fontul si restul detaliilor pot fi alese conofrm dorintelor dumneavoastra. Template-ul poate fi colorat, o singura culoare, vesel, cu doi indragostiti, cu un tort, plin cu artificii… cam oricum isi doreste clientul, imaginatia clientului este provocarea noastra.

Pe langa template-ul colorat, inainte de a face fotografia puteti apela la tot felul de accesorii din recuzita Oglinda Fun care sa potenteze amuzamentul si mai mult, atat al pozei, cat si al momentului propriu-zis. Important este doar ca evenimentul sa iasa conform dorintelor si asteptarilor dumneavoastra.

Echipa Oglinda Fun crede ca fiecare eveniment este unic, indiferent ca este vorba de doua nunti sau de doua botezuri, fiecare trebuie personalizat intr-un mod unic si divers. Design-ul personalizat se aplica indiferent de pachetul ales, deoarece Oglinda Fun este un concept unic si plin de distractie, exact asa cum trebuie sa fie si evenimentul in sine.

Cabina Foto este versatila si ideala pentru orice tip de eveniment care cauta sa ridice experientele clientilor.