Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Cabina foto sau oglinda foto? Ce alegeti pentru un eveniment important din viata dvs?

Cabina foto sau oglinda foto? Ce alegeti pentru un eveniment important din viata dvs?

Cand vine vorba de a alege un echipament distractiv care o sa va lase cu amintiri de durata ale evenimentului dvs., exista o colectie masiva de altfel de produse. Nu trebuie doar sa decideti cine este furnizorul potrivit pentru evenimentul dvs., ci de asemenea trebuie sa alegeti ce element sa alegeti.

Cabina Foto sau Oglinda Fun? Indiferent daca este vorba despre ziua nuntii, o petrecere corporatista, ceremonie de absolvire sau lansare de produse, unul dintre aceste doua produse este idealul. Dar care?

Care este diferenta dintre o Cabina Foto si Oglinda Fun?

Evident, ambele fac fotografii; ambele produc instantaneu; si ambele vor oferi invitatilor dvs. amintiri de neuitat. Deci, de ce ar trebui sa alegeti una din ele? Exista cateva diferente, veti observa dimensiunea fiind cea evidenta.

Si, desi iubim ambele produse in mod egal si amandoua sunt potrivite si disponibile pentru toate tipurile de evenimente, puteti decide ca unul este mai bun decat celalalt pentru dvs.

Cabina Foto

Cabina Foto este originalul clasic, cel care a inceput totul – o cabina de sine statatoare in care oaspetii se aseza si se fotografiaza. De-a lungul anilor, progresele tehnologice ne-au permis sa incorporam tehnologia ecologica a ecranului, ceea ce inseamna ca aceasta este mai mult decat o cabina.

Dispuneti de recuzita, de un numar mai mare de persoane care pot beneficia de poze, de magneti pe care sa le puteti lua acasa. Se folosesc cele mai bune camere, imaginile de inalta rezolutie sunt produse si imprimate instantaneu, permitand placerea maxima a oaspetilor sa-si poata imortaliza amintirile.

Oglinda Fun

Toti ne dorim sa fim cei mai buni si sa avem cel mai frumos eveniment. Si cu Oglinda Fun adaugati instantaneu o stralucire si o magie evenimentului dvs.
Oglinda Fun are optiunea de cadre interschimbabile si personalizabile care sa completeze orice tema de la eveniment.

Capteaza momente unice si distractive folosind o oglinda cu ecran tactil si o tehnologie de captare a imaginilor. Fotografiile pot fi personalizate instantaneu prin adaugarea unei semnaturi pe oglinda. O data finalizata, fotografia este tiparita in cateva secunde si este gata sa devina amintirea cuiva.

Exista doua mari diferente intre oglinda si cabina. Primul, asa cum am atins deja, este dimensiunea, dar acest lucru nu trebuie considerat negativ. Oglinda este perfect conceputa pentru a se incadra si in spatii mai mici si ofera aceeasi distractie.

Apoi, exista tehnologia: la fel ca si cabina, oglinda foloseste camere de inalta calitate pentru a produce imagini de inalta rezolutie si imprimare instantanee pentru oaspeti. Oglinda este mai interactiva, se pot personaliza prin semnaturi si emoticons-uri care nu sunt disponibile intr-o cabina foto.

Desi ambele sunt potrivite pentru evenimente similare, unul ar fi mai potrivit pentru dumneavoastra. In functie de tematica evenimentului, de invitati si de stilul pe care doriti sa il oferiti, alegeti ce vi se potriveste cel mai bine: Cabina Foto clasica sau Oglinda Fun interactiva.