Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Ce elemente de recuzita intalnim in cabinele foto?

Ce elemente de recuzita intalnim in cabinele foto?

Cabinele foto sunt tot mai intalnite la evenimente precum nunti, botezuri, petreceri corporate si chiar aniversari. Ele ofera invitatilor oportunitatea de a se distra, de a crea memorii alaturi de cei dragi si chiar de a simti ca timpul trece mai repede la respectivele evenimente.

De exemplu, persoanele preponderent introvertite sau care nu vor sa danseze la o petrecere se vor bucura sa se “retraga” la aceste cabine foto speciale pentru a scapa de presiunea sociala impusa de aceste evenimente de a fi acolo, in centrul ringului de dans.

Bineinteles, nu doar persoanele introvertite vor dori sa faca poze la aceste cabine. In general, poti observa cum majoritatea invitatilor sunt atrasi catre acel loc din local unde este amplasata aceasta cabina.

Pe langa ideea aceasta de amintiri pe care le poti crea cu usurinta, si ideea de costumatii si de a purta anumite “masti” ii atrage pe invitatii la o nunta. Tuturor ne place sa uitam pentru cateva clipe de cotidian si de banalitate si sa ne distram proband anumite masti.

De ce aleg oamenii sa inchirieze cabine foto la evenimentele speciale?
Pe langa faptul ca aceste cabine foto speciale reprezinta o modalitate buna de a aduna toti invitatii la acelasi loc, pe parcursul evenimentului, si de a crea momente memorabile alaturi de ei, care merita imortalizate in cuvinte, un merit al acestor cabine foto este ca ofera ocazia de a avea marturii pentru invitatii.

Cabinele foto reunesc invitatii de toate varstele, creand un context armonios in cadrul petrecerii.
Exista unele companii care creeaza pentru miri, sarbatoriti, etc. si un album cu toate pozele de tip magnet facute in seara respectiva. Alte photo booth-uri ofera pozele in rame micute. Majoritatea au in comun insa recuzita, ceea ce atrage cel mai mult invitatii pentru a se distra in fata cabinei foto.

Ideea de costumare atrage tot mai multe persoane, in contextul in care ofera o evadare din cotidian si are darul de a face ca oamenii sa memoreze acel eveniment.

Iata ce elemente din recuzita unui photo booth sunt cele mai apreciate de romani!

Pancartele cu texte
Invitatii la o petrecere adora pancartele cu texte, deoarece acestea pot fi personalizate in functie de eveniment (acest lucru se aplica mai ales la nunti, dar si la botezuri).

Diversele peruci
Perucile sunt unele dintre cele mai simple elemente de recuzita, dar asta nu inseamna ca nu ii atrag pe clienti sa se pozeze cu ele in ipostaze amuzante, demne de imortalizat. Foarte multi invitati sunt pur si simplu curiosi cum ar arata cu o alta culoare a parului.

Recuzita de “meserii”
La majoritatea cabinelor foto, vei descoperi aceste recuzite ale unor meserii: politist, pompier etc. De asemenea, sunt acoperite si anumite culturi. Astfel, te poti costuma in cowboy, arab/araboaica, etc.

Recuzita “vintage”
Unele persoane prefera costumatiile vintage, de genul palariilor de epoca, salurilor etc. Cabinele foto au si astfel de recuzita, pentru persoanele mai sofisticate.