Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > De ce o Camera Foto deschisa este o alegere perfecta?

De ce o Camera Foto deschisa este o alegere perfecta?

Camerele Foto deschise reprezinta o tendinta fotografica destul de noua, fiind destul de tinere pe piata. Aceasta „oglinda fun” este acum cel mai popular accesoriu pentru diferite evenimente (nunti, botezuri, majoarate, evenimente corporative, festivaluri, petreceri etc.)

Primul gand care apare, in general, in mintea unei persoane atunci cand aude sintagma de „cabina foto” este imaginea unei cabine inchise cu un spatiu pentru cativa oameni care stau inghesuiti. Dupa urmarea instructiunilor, cabina foto inchisa are o serie de cateva template-uri.

Exista cu certitudine asemanari intre cabinele foto deschise si cele inchise. Cabina Foto deschisa, in general, tinde sa se bazeze pe ideea unei cabine inchise traditionale, doar ca este o varianta mai adaptabila, mai amuzanta si mai moderna.

Exista numeroase motive pentru care un client ar putea alege o Cabina Foto deschisa in detrimentul uneia inchise si din acest motiv exista o crestere a popularitatii cabinelor deschise. Camera foto inchisa, pe de alta parte, incepe sa devina oarecum „veche”.

Iata cateva avantaje pe care le ofera o Cabina Foto deschisa:

– Se pot potrivi, in general, mai multor peisaje. De asemena, intr-o fotografie pot participa mai multi prieteni. O cabina inchisa ofera un spatiu mic pentru cativa utilizatori, camera inchisa are o capacitate mica de persoane care pot fi captate in fotografie.

De asemenea, deoarece cabinele foto deschise folosesc un fundal mare, oaspetii se pot plimba liberi in zona respectiva si pot face o poza in care tot grupul este captat in poza!

– Calitatea imaginii. O fotografie minunata trebuie sa aiba cateva lucruri pentru a creste calitatea. In cazul unei cabine foto sunt doi factori care definesc acest lucru: calitatea camerei si iluminarea.

Nu este neobisnuit pentru multi operatori de cabine foto sa foloseasca o camera de proasta calitate, altii chiar folosesc camere web. Este recomandat sa se utilizeze un DSLR profesional. Produsul final este cel mai important.

– Lumina este o zona in care cabinele foto deschise exceleaza. Configurarea ofera cheia succesului unei fotografii reusite, ea trebuie sa furnizeze o iluminare extrem de inalta. Fotografiile pline de culoare si vibrante vor face ca toata lumea sa arate grozav.

Pentru a obtine aceste rezultate, operatorul trebuie sa aiba cunostinte de fotografie si iluminat, acest lucru poate fi un lucru ce diferentiaza un business de altul. Este recomand sa parcurgeti cateva galeria firmei pe care o alegeti.

– Accesibilitate. Cabinele foto deschise sunt incredibil de portabile, configuratia poate fi defalcata, adaptata si transportata in zone dificil de accesat, cum ar fi scarile si usile inguste. Cabinele traditionale inchise sunt voluminoase si grele.

– Distractie! Da, asa este. Un aspect al cabinelor foto deschise este ca va fi usor pentru oaspeti sa sara, sa se miste, sa stea in pozitii amuzante s.a.m.d! Cabinele dechise sunt mai interactive, pot capta mai multe imagini amuzante si mai multa distractie.