Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > De ce toate pozele cu Oglinda Fun sunt vesele?

De ce toate pozele cu Oglinda Fun sunt vesele?

Este o zi de iarna mai posomorata, mai sunt cateva ore si incepe party-ul, toti prietenii vin dupa o zi grea de munca… poate nu va fi un eveniment asa de reusit, dar, totusi, mesele sunt aranjate, mancarea miroase delicios, cel mai profesionist si amuzant ,,fotograf” a ajuns, totul este aranjat, ce lipseste?

Invitatii! Usor, usor apar si acestia, party-ul poate sa inceapa.

In ciuda aparentelor, se pare ca parcursul zilei nu a fost atat de posomorat sau cel putin acest lucru demonstreaza invitatii. Motivul pentru care toate persoanele de la eveniment au uitat de o zi de munca grea, mai ales pe o vreme rece si mohorata, poate fi tocmai serata in sine.

Dar, adevarata vedeta care a ridicat invitatul, la propriu, a fost „profesionistul si amuzantul fotograf”, adica minunata Cabina Foto de la Oglinda Fun.

De ce nu exista nici o poza ,,posomorata” realizata de o cabina foto? Pentru ca aceasta minunata aparatura este un declansator de amuzament si de voie buna.

Ce poate fi mai hazliu la o petrecere decat o costumare, care dureaza doar cateva secunde, impreuna cu prietenii dumneavoastra si apoi faceti o poza de nu mai puteti de ras, iar in cateva secunde mai aveti un motiv sa va amuzati, deoarece veti avea fotografia in mana.

Un studiu recent a demonstrat ca oamenii care fotografiaza diferite momente, precum ceea ce fac in momentul respectiv, sunt adesea mai fericiti si mai implicati in moment decat cei care nu aleg sa imortalizeze momentul printr-o fotografie.

Studiul s-a desfasurat in felul urmator: niste studenti au avut ca sarcina de a face diverse poze zilnic (poze cu ei fericiti, poze cu activitati fericite sau poze care i-ar face pe altii fericiti). Rezultatul a constat in faptul ca, dupa aceasta experienta, fiecare participant a avut o adevarata crestere generala a fericirii.

Oglinda, oglinjoara… cine s-a distrat cel mai tare aseara?
Echipa Oglinda Fun va propune un semi-concurs, dupa evenimentul propriu-zis, la care, evident, a participat si cel mai „profesionist si amuzant fotograf”, intalniti-va cu prietenii dvs. si evaluati care este cea mai nostima fotografie de noaptea trecuta. Punem pariu ca macar inca o data veti rade de placere pentru momentele distractive traite alaturi de noi.