Despre noi

OGLINDA FUN – Cabina foto tip oglinda

Noi suntem cei care aduc o doza de veselie evenimentului tau preferat, iar Oglinda foto este piesa de rezistenta care iti ofera momente de neuitat.

Eveniment de neuitat

Decorurile, recuzita, accesoriile trasnite si personalizarea mesajului fac diferenta la un eveniment. Ramai o amintire unica pentru cei invitati.

Asistenta specializata

Consilierii nostri vor fi langa tine pe toata durata inchirierii unei Oglinzi Foto si vor avea grija sa nu lipseasca buna dispozitie. Nu vrem sa ramai fara zambete.

Bucura-te si imparte
un gram de nebunie cu cei din jurul tau

Stim cat de important este un eveniment pentru tine, de aceea vrem sa fii fericit si avem grija sa nu iti lipseasca recuzita preferata si decorul de invidiat. Pirat sau gladiator? Noi avem grija ca visele tale sa devina realitate.
Accesorii trasnite 0
Eveniment de neuitat 0
Colaje personalizate 0
Distractie garantata 0

Oglinda foto este ultima tendinta in moda, cand vine vorba despre un eveniment de neuitat.

Te stresezi mereu cu o saptamana inainte de marele eveniment si vrei ca toti invitatii sa fie multumiti de ceea ce le oferi si sa ramana cu o amintire placuta. Si ce poate fi mai frumos decat o fotografie?

O poza surprinde toate momentele importante care nu trebuie sa iti lipseasca de la un eveniment. Nebunie, veselie, buna dispozitie si zambete.

Tehnologia inovativa si designul spectaculos, cu leduri in rama nu vor trece neobservate. Cu siguranta vor atage toate privirile invitatilor tai.

Se vor opri sa se admire din cap pana in picioare si nu vor rezista tentatiei de a nu apasa pe butonul cu camera foto “Apasa pentru a incepe”.

Oglinda Foto va fi amplasata in zona indicata de tine si va ramane acolo pe toata durata de prestare a serviciilor.

Invitatilor li se vor oferi fotografii cu banda magnetica drept marturii, indiferent de pachetul ales, deoarece vrem sa isi aminteasca de moment si dupa sfarsitul evenimentului.

Solicita oferta