Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > La ce evenimente este indicat sa inchiriezi o cabina foto speciala

La ce evenimente este indicat sa inchiriezi o cabina foto speciala

Ne gandim la toate evenimentele importante din viata noastra ca la acele momente speciale, in care vom reusi sa imortalizam imagini autentice, ingenue, care sa surprinda exact magia acelui eveniment. Insa, oricat de mult am vrea ca un eveniment sa se desfasoare “perfect”, trebuie sa stim cum sa facem compromisuri, deoarece toate aceste momente implica in general un numar mare de invitati care trebuie multumiti.

Conceptul de oglinda fun, tot mai popular in cadrul evenimentelor din Romania

Se poate observa cum foarte multe persoane aleg cabine foto speciale, de tipul oglinzilor fun, atunci cand organizeaza un eveniment. Analizand specificul demografic ale romanilor care fac aceasta alegere, putem spune ca in general mai multi tineri se orienteaza catre acest aspect.

Unii batrani sunt destul de sceptici in aceasta privinta. In plus, femeile sunt mai inclinate catre a petrece timpul liber in fata acestor cabine, din dorinta de a crea amintiri alaturi de cei dragi si de a de distra. Ele sunt mai dezinvolte de obicei decat barbatii. Si femeile, si barbatii, adora placerea de a se transpune in diverse personaje.

La ce evenimente este indicat sa inchiriezi o cabina foto speciala?

Petrecerea de nunta
Pentru foarte multe cupluri din Romania, conceptul de oglinda fun este unul amuzant dar in acelasi timp destul de “serios” pentru facilita socializarea in cadrul petrecerilor, indiferent de sexul si varsta acestora.

In plus, un magnet sau o rama foto cu pozele facute pot reprezenta marturii creative, pe care toti invitatii le vor aprecia.

Petrecerea de botez
La fel ca in cazul petrecerii de nunta, petrecerea de botez este o celebrare a unuia dintre cele mai fericite momente din viata ta. Desi cel micut probabil ca va dormi pe tot parcursul petrecerii, ceilalti invitati isi vor aminti cu drag de acest eveniment si vor dori sa faca cat mai multe poze.

Team-buildinguri si petreceri ale firmei
In prezent, tot mai multe corporatii aleg sa organizeze astfel de evenimente pentru a consolida relatiile informale, pe langa cele formale care se consolideaza zilnic la birou. Unii manageri opteaza pentru aceste tipuri de cabine foto, si foarte multi angajati apreciaza aceasta idee.

Aniversari
Uneori, romanii aleg sa isi “condimenteze” petrecerile de aniversari si onomostice prin inchirierea unor astfel de cabine. Desi mai rar in acest context, invitatii la aceste aniversari si onomastice isi vor aminti mereu de respectivele petreceri ca fiind unele speciale.

Petreceri de logodna
Adesea, alegem sa organizam petreceri pentru a anunta oficial logodna. Aici, tematicile speciale ale oglinzilor fun se potrivesc foarte bine tocmai cu petrecerile de logodna tematice, introducand invitatii intr-un univers special.

Aniversari ale copiilor
Cabinele foto speciale sunt potrivite si pentru petrecerile copiilor, bineinteles, cu recuzita adecvata pentru varsta acestora. Cei mici vor adora sa se costumeze in personajele preferate si se vor simti in elementul lor proband diverse costume.

Indiferent de ce fel de petrecere vei organiza, o cabina foto speciala o va condimenta exact asa cum trebuie.