Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Majoratul se traduce prin distractie cu ajutorul oglinzii photo

Majoratul se traduce prin distractie cu ajutorul oglinzii photo

Varsta majora legala in Romania de cele mai multe ori este sarbatorita cu mare fast in randul tinerilor deoarece este pasul care face trecerea de la copil spre adult. Desigur, 18 ani nu ar fi varsta pentru considerarea unui tanar ca fiind adult, dar cu toate acestea este varsta in care rationamentul acestuia este deplin si totodata, primeste mai multe obligatii atat legale cat si sociale din partea statului si a comunitatii, iar stima de sine si increderea in propriile puteri cresc nemarginit.

Majoratul este pecetluirea acestei evolutii a unui tanar si odata cu ea apar si primele semne de cautarea a propriei cariere si scop in viata. Atat tinerii cat si parintii acestora vor sa celebreze acest moment unic, astfel ca incep sa se deruleze din timp planurile pentru o petrecere fastuoasa.

Atunci cand planificati o petrecere de majorat trebuie sa tineti seama de cateva aspecte foarte importante care sa insufleteasca petrecerea.

In primul rand, atmosfera creata trebuie sa fie dinamica si vesela pentru ca distractia sa poata incepe. Pentru acest lucru, o sa aveti nevoie de un DJ profesionist care sa cunoasca si sa aiba la dispozitie o gama larga de genuri muzicale din ani diferiti, astfel incat sa acopere o paleta variata de dorinte si gusturi.

In al doilea rand, tortul. Desigur, mancarea este foarte importanta, dar tortul este cel care semnifica scopul acestei reuniuni si celebrari.

Nu in ultimul rand, poze. Este de preferat ca aceste momente unice din viata unui tanar sa fie imortalizate indeaproape. Pentru acest lucru puteti apela la oglinda foto care pe langa partea de captare a evenimentul devine si atractia principala pentru amuzament.

De ce sa inchiriati o oglinda foto la evenimentul dumneavoastra?

1. Recuzita

Recuzita amuzanta si specifica din cadrul unui majorat este cea care o sa starneasca hohote de ras in randul invitatiilor. Mastile, palariile si perucile o sa le ofere invitatilor poze amuzante si momente unice cu prietenii lor.

2. Fiecare invitat pleaca cu poze

Orice invitat la un majorat doreste sa aiba parte de poze din cadrul acele zile. Cum un cameraman nu poate oferi fiecarui invitat care a facut parte din cadru poza cu el instant, oglinda foto ofere fiecarui participant poza si magnet de firigider in doar cateva secunde dupa captarea imaginii.

3. Poze de grup

Oglinda photo poate sa surpinda cu multa precizie un grup intreg de persoane. Ceea ce este important in poza de grup atunci cand este realizata cu oglinda foto, este ca invitatii se pot aseza cum doresc si pot sa fie siguri ca apar in poza deoarece imaginea lor este reflectata pe ecranul oglinzii.