Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Oglinda foto, instrumentul principal de marketing in cadrul unui eveniment

Oglinda foto, instrumentul principal de marketing in cadrul unui eveniment

Oglinda foto are un magnetism crescut pentru zambete, rasete si voie buna, astfel ca evenimentele menite sa aduca voie buna printre invitati necesita putin din magia unei oglinde foto.

Cu toate acestea, oglinda foto in cadrul unei eveniment corporativ poate sa fie instrumentul de marketing menit sa capteze atentia invitatilor asupra elementelor de interes.

Cum poate sa fie oglinda foto un instrument de marketing in cadrul unui eveniment?

Exista cateva caracteristici ale oglindei foto care o consacreaza in devenirea celui mai bun instrument de marketing din cadrul unui eveniment corporativ, precum:

Implica invitatii

Indiferent ca vorbim de o petrecere corporativa cu oameni de afacere sau angajati, sau de o ceremonie de premiere, lansarea unui produs, fiecare invitat trebuie sa simta ca face parte din eveniment.

Oglinda foto are puterea de a ii implica pe invitati in eveniment și de a le lasa acestora o impresie de lunga durata.

In cadrul unui astfel de eveniment, invitatii sunt obisnuiti sa vorbeasca intre ei, de cele mai multe ori, intr-un mod formal, rezervat, fiind obisnuiti cu formarea micilor grupulete de discutii, asa ca de ce sa nu le oferiti un element surpriza?

Oglinda foto are puterea de a dezbina micile grupulete care se formeaza in cadrul unui astfel de eveniment si de a-i face pe oameni sa scape de rigorile formale care domina, putand sa ofere zambete, rasete si voie buna.

Tine evidenta invitatilor

Atunci cand un eveniment are sute de invitati, tinerea unei evidente poate sa fie destul de greu de realizat. Pentru a sti cu exactitate cine a participat in cadrul unui eveniment, puteti sa tineti evidenta acestora cu ajutorul oglinzii.

Astfel, fiecare invitat trebuie sa isi lase adresa de email inainte sa se fotografieze, iar dupa terminarea evenimentului puteti sa trimiteti fiecarui invitat in parte un mail in care sa ii multumiti pentru participare.

Fiecare invitat pleaca cu un cadou

Este important ca in cadrul unui eveniment fiecare invitat sa nu plece cu mana goala si sa ii oferiti o amintire a evenimentului. Astfel, datorita tehnologiei avansate de care dispune, oglinda fun ofera fiecarui invitat instant imaginea in care acesta s-a fotografiat.

Puteti sa fiti siguri ca fiecare invitat o sa fie atras de oglinda foto si ca fiecare dintre acestia o sa plece acasa cu un set de fotografi amuzante cu ajutorul carora sa isi decoreze frigiderul, spre exemplu.

Poze personalizate cu logo

Este bine stiut faptul ca oglinda photo imprima instant fiecare fotografie care este realizata si ca fiecare participant care apare in cadru primeste cate o fotografie.

Astfel, aveti posibilitatea de a va imprima logo-ul companiei pe fiecare fotografie si astfel fiecare oaspete pleaca acasa cu un set de fotografii amuzante cu el si grupul pe care este imprimat subtil, dare vizibil logo-ul companiei dumneavoastra.