Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Oglinda foto reflecta momentele importante

Oglinda foto reflecta momentele importante

Oglinda foto este o oglinda de lux si plina de farmec, care reflecta cele mai importante momente de la un eveniment.

Folosind cea mai recenta tehnologie, Oglinda Fun poate fi complet personalizata pentru evenimentul dvs cu atat de multe caracteristici, inclusiv semnarea numelui pe oglinda, timbre, emoji si fotografii de inalta calitate.

Oglinda Foto este o experienta unica perfecta pentru orice eveniment, 100% personalizata si cu un design inovator, pentru a se potrivi in orice spatii, fara a compromite interactivitatea si calitatea.

Folosind o Oglinda Foto, oamenii isi pot vedea reflexia din cap pana in picioare. Oglinda va afisa elemente interactive pe ecran, sporind invitatii sa interactioneze cu oglinda.

De indata ce oglinda va fi activata de ecranul tactil, aceasta va afisa mesaje personalizate, animatii pentru a incuraja oaspetii sa isi faca fotografii.

Oglinda Foto reflecta momentele importante de la un eveniment, deoarece surprinde numai zambete si bucurie pe chipul fiecarui invitat.

Poate ca nu toata lumea va iesi pe ringul de dans, dar toti se vor opri in fata unei Oglinzi Foto. Invitatii isi vor lasa garda jos si vor trece la actiune, folosindu-se de o recuzita haioasa si mesaje vesele.

Rasul si buna dispozitie care urmeaza, sunt inevitabile, atat pentru cei mici, cat si pentru persoanele in varsta.

Exista si optiunea de a beneficia de un Guest Book, care pana la sfarsitul evenimentului va fi plin de fotografii si ganduri bune de la familie si prieteni. Acest Guest Book se va transforma in cea mai frumoasa amintire, cu cele mai importante persoane.

Desi majoritatea persoanelor dispun de un smartphone, o Oglinda Foto printeaza pozele pe loc si le ofera invitatiilor o amintire fizica, reala, pe care o pot pune pe frigider sau in rama. Evenimentul important din viata dvs, va ramane mereu in amintirea celor care v-au fost alaturi.

In plus, toate momentele importante surprinse de Oglinda Foto, nu vor fi doar printate, ci si salvate pe un USB. Veti avea posibilitatea de a le distribui pe retelele de socializare sau chiar de a va face un alt album foto cu cele mai traznite poze.

Oglinda foto este unica si plina de umor, lasand in urma doar momente de neuitat. Distractie, bucurie si zambete pe fetele invitatilor, momente importante care iti vor ramane atat in suflet, cat si in poze printate, care sa iti aminteasca mult timp de acum incolo de tot ceea ce a insemnat acel eveniment atat pentru tine, cat si pentru invitati.