Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Oglinda Fun va ofera 5 aspecte de luat in calcul la inchirierea unei cabine foto

Oglinda Fun va ofera 5 aspecte de luat in calcul la inchirierea unei cabine foto

Indiferent daca planuiti o petrecere de aniversare, o nunta sau un eveniment corporate, nu exista o modalitate mai buna de a va distra invitatii decat cu o cabina foto! Cu Oglinda Fun va bucurati de o serie de pachete de inchiriere de cabine foto din care puteti alege in functie de eveniment.

Dar, inainte de a va alege pachetul de inchiriere, iata cateva lucruri de luat in considerare:

1. Este locatia potrivita?
Cabinele foto sunt foarte distractive, ceea ce le face usor de integrat in tematica oricarui eveniment. Cu toate acestea, inainte de a face o rezervare, este o idee buna sa verificati daca aveti spatiu dedicat pentru cabinele Oglinda Fun in locatia selectata.

Daca rezervati un restaurant, o sala sau un alt loc de inchiriat, intrebati daca pot gazdui o cabina foto.

2. Estetica generala a cabinei
Luati in considerare spatiul de care dispuneti la eveniment si atmosfera pe care doriti sa o creati. Cabinele foto au tendinta de a ocupa putin spatiu, deci va recomandam sa va ganditi cum se va potrivi cu tematica evenimentului dumneavoastra (daca exista) si cum se va potrivi in cadrul esteticului general al evenimentului.

3. Calitatea / dimensiunea fotografiilor imprimate
Unul dintre cele mai bune lucruri in ceea ce priveste inchirierea unei cabine foto pentru evenimentul dumneavoastra este ca, alaturi de invitati, veti pleca acasa cu gravarea amintirilor de la acel eveniment.

Cu toate acestea, doriti sa fiti sigur ca obtineti fotografii de inalta calitate care vor dura.

Cand alegeti Oglinda Fun ca furnizor de cabine foto, veti obtine garantia unor fotografii de inalta definitie. Diferitele noastre pachete de inchiriere ofera o gama de dimensiuni diferite – pentru a alege optiunea potrivita nevoilor dumneavoastra.

4. Cabina foto beneficiaza de recuzita? Daca da, este potrivita pentru eveniment?
Indiferent de pachetul de inchiriere de cabine foto pe care il selectati, veti primi o serie de elemente decorative, distractive, care vor da culoare fotografiilor dumneavoastra.

Puteti sa solicitati elemente de recuzita specifice sau, daca aveti o tema speciala pentru evenimentul dumneavoastra, puteti alege sa veniti cu propriile elemente, inchiriind doar cabina foto.

5. Costul
In mod evident doriti sa mentineti costurile scazute atunci cand va planificati petrecerea, de aceea Oglinda Fun ofera pachete de inchiriere cabine foto, venindu-va in intampinare cu promotii constante.

Inchirierea unei cabine implica recuzita, facilitati de muzica si chiar un insotitor ce va fi prezent la eveniment pe durata inchirierii cabinei, pentru a va sprijini cu logistica si functionarea optima a acesteia.

Cabina foto a devenit un concept tot mai des regasit la tot felul de evenimente. Cu ajutorul acesteia, evenimentul se graveaza in fotografii de inalta rezolutie ce vor dainui mult timp de la finalizarea acestuia!