Oglinda FUN Cabina Foto > Oglinda foto  > Oglinda magica – unul dintre secretele unei nunti reusite

Oglinda magica – unul dintre secretele unei nunti reusite

Se apropie momentul nuntii tale, atat de asteptat de tine si partenerul tau de viata, dar si de cei dragi. Cu siguranta, organizarea acestui eveniment v-a creat anumit stres.

Organizarea unei nunti este un proces complex: trebuie sa alegi localul perfect, sa intocmesti lista exacta de invitati, sa te gandesti daca vrei trupa sau DJ, sa cauti echipa de fotograf si cameraman, sa te gandesti la meniu si la decor si multe alte lucruri de care trebuie sa avem grija.

Pe langa aceste aspecte, mai trebuie sa te asiguri ca toti invitatii se vor distra la petrecere. In acest sens, de cativa ani, foarte multi romani aleg anumite modalitati de a ii distra pe invitati si de a umple astfel timpul. Multi miri aleg sa angajeze profesionisti care sa sustina niste numere de dans, magicieni, caricaturisti, sau sa se angajeze in diverse joculete interactive.

Una dintre optiunile cele mai populare pentru divertismentul invitatilor este inchirierea unei cabine foto de tip oglinda magica. In ultima perioada, poti observa la multe petreceri de nunta cum tot mai multi invitati se distreaza facand poze la aceasta cabina foto, deoarece tot mai multi miri opteaza pentru o astfel de “marturie” pentru petrecerea lor.

Oglinda magica
Daca vei vizita incognito o nunta unde clientii au optat pentru inchirierea unei cabine foto de tipul oglinda magica, vei observa ca locul unde este amplasata “oglinda magica” atrage clientii precum soarele atrage acele fiinte solare.

Foarte multi invitati vor fi atrasi instant de acest tip de cabina magica si vor dori sa faca numeroase poze alaturi de cei dragi, pe care le vor si primi sub forma de marturii originale.

De ce sa alegi cabine foto de tip oglinda magica livrate de firme profesionale?
Daca optezi pentru aceasta modalitate de a distra clientii, vei avea intr-adevar o nunta “magica” pe care invitatii nu o vor uita.

In general, firmele care se respecta vor asigura o buna functionare a acestor cabine magice si vor trimite la petrecere responsabili care vor sta non-stop langa cabina foto, explicand clientilor cum sa o foloseasca si va pregati pentru fiecare invitat fotografiile realizate.

Atunci cand exista anumite perioade ale petrecerii in care clientii par ca se plictisesc si poate ca au obosit, acestia se pot indrepta catre cabina foto, unde se pot distra alaturi de prieteni sau membri ai familiei si pot face tot felul de poze.

De asemenea, si pentru miri va fi o experienta interesanta sa pozeze alaturi de fiecare invitat in fata acestei oglinzi magice, creand astfel aminitiri de neuitat, personalizate pentru fiecare dintre cei care au venit la nunta.

Aceasta personalizare este un alt aspect care atrage. Practic, fiecare poza realizata in fata acestei cabine este o oportunitate de a crea o poveste. In acest sens, o poza pe care o faci la o nunta in fata oglindei magice nu doar ca spune mai mult de o mie de cuvinte, dar ascunde dincolo de asta si numeroase simbolisme.